Fungicide

Home / Produs
Home / Produs

O categorie ce ofera peste 130 de produse intr-o varietate larga ce vine sa ofere solutii complete pentru combaterea tuturor bolilor criptogamice la plante. Mai exact vorbim despre fungicide, solutii speciale bazate pe substante active ca Sulf Cupru Formaldehida ce elimina ciupercile prin intoxicarea acestora. Evident, aceste produse sunt complet inofensive pentru plante si recolte, asadar, pot fi folosite in conditii de maxima siguranta. Aici la Pesticide A-Z, expertii nostri vin sa va ofere solutii complete pentru domeniul agriculturii.
Fungicide de inalta performanta si sigure

Trebuie sa spunem ca in orice tip de agricultura si legumicultura, fungicidele sunt necesare pentru a putea asigura un grad optim de siguranta. Actiunea sporilor poate compromite complet o cultura, asa folosirea unor produse special gandite pentru a elimina acesti spori sau riscurile aduse. Un exemplu de fungicid foarte eficient si accesibil este Manfil la 20grame, o substanta sub forma de pulbere ce poate fi folosita pentru culturi de cartofi, rosii, sau vita de vie. Aplicarea acestui produs se face inca din perioadade vegetatie, practic vorbim despre o aplicare inainte de inflorire.

Tot din categoria produselor extrem de eficiente si rentabile, Cosavet 80DF la 30grame este un produs ce are la baza compusi ai Sulfului fiind o alegere perfecta pentru tratamentele de preventie si de eliminare a daunatorilor. Practic, acest produs este excelent in combaterea fainarilor si este recomandat ca aplicarea acestuia sa se realizeze inca de la primele simptome ale bolii.

Ei bine, trecem de la fungicidele pe baza de sulf, la cele care au in compozitie agenti activi din compusi ai cuprului. De la Cupru metalic pana la Sulfat de Cupru, acesti compusi sunt regasiti si intr-un produs cu un nume mai neobisnuit, “Zeama Bordoleza”. Acest fungicid este unul foarte eficient fiind pretabil pentru culturi de legume, vie, pomi fructiferi si nu numai. De asemenea, acest produs de exemplu, este compatibil si cu alte solutii de combatere a insectelor si a sporilor. Deci vorbim si despre o optiune de combinare a solutiilor pentru un efect mult mai puternic.

Solutii profesionale care asigura sanatatea recoltelor si a plantelor

Ei bine, tot din categoria de fungicide, un alt produs care se bucura de o mare popularitate este Pyrus 400SC la 20ml. Acesta este foarte eficient impotriva mucegaiului cenusiu, o specie fungica destul de des-intalnita atat la plantele de gradina, dar si la recolte. Acest produs este oarecum mai pretentios, asta si datorita substantei active, Pyrimethanil, un agent foarte puternic care elimina agentii fungicizi. Asadar, nu va recomandam combinarea acestui produs cu altele pe baza de compusi metalici cum ar fi Aluminiu sau Cupru.

Solutia Switch la 62.5WG la 1Kg este un produs sub forma de granule foarte eficient impotriva fungilor datorita continutului de agenti activi. Cu o actiune rapida si de lunga durata, acest produs actioneaza si in plan secundar asupra si altor boli si daunatori. Ca si raza de aplicatii, aceasta solutie poate fi folosita cu succes in eliminarea fungilor in culturi de capsuni, cires, rosii, vita de vie, mere si nu numai. La fel ca si incazul celorlalte produse este obligatorie parcurgerea informatiilor de pe ambalaj inainte de folosire.

Asadar, iata o categorie de produse foarte utile in orice tip de agricultura si legumicultura. Toate solutiile prezentate sub categoria de Fungicide sunt atestate si omologate, asadar putem vorbi despre produse de incredere si eficiente. Expertii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a alege in mod corect produsul pentru nevoile dumneavoastra.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.