Ingrasaminte foliare

Home / Produs
Home / Produs

Cel mai performant tip de agricultura poate exista numai daca sunt folosite resurse de inalta calitate menite sa imbunatateasca diferite aspecte ale agriculturii. Ingrasamintele foliare din aceasta categorie sunt concepute pentru a oferi solutii rapide, eficiente si sigure pentru imbunatatirea calitatii solului. Pesticide A-Z este furnizorul dumneavoastra de solutii si produse destinate domeniului agriculturii, fie ca ne adresam cultivatorilor si gradinarilor mici si mari, sau ca oferim produse destinate agicultorilor toate oferim cele mai bune solutii pentru a sustine agricultura de performanta si de calitate.

Ingrasamintele foliare sunt produse concentrate cu un unul sau mai multe ingrediente active. Potasiul fiind unul din elementele principale care joaca un important rol in evolutia plantelor. Asadar, pentru a putea imbunatatii calitatea solului, adaugarea unui ingrasamant mineral bogat in Potasiu este cea mai buna indicatie.

Va oferim peste 60 de produse din categoria de ingrasaminte foliare

In aceasta categorie veti putea gasi peste 60 de tipuri de ingrasamint mineral in ambalaje diverse. De la produsele mono-component, pana la ingrasamintele complexe cu un continut diversificat ce ofera mai mult decat Potasiu, ci un complex bine echilibrat de minerale ca Zinc, Fier, Magneziu, Calciu, precum si alte elemente esentiale unei cresteri bune. Pe langa faptul ca vorbim despre nutrienti esentiali, produsul Crop Max de exemplu contine o serie completa de vitamine si minerale care pe langa faptul ca ofera acesti nutrienti, imbunatateste foarte mult si comportamentul culturii in ceea ce priveste viitoarele tratamente, rezistenta la seceta si conditii dure, precum si altele.

Ca si metoda generala de aplicare, produsele din aceasta categorie sunt in solutii concentrate. Asadar, este obligatorie parcurgerea informatiilor inscriptionate pe ambalaj sau pe documentatia ce insoteste produsul. Asta si pentru ca, din cauza concentratiei foarte mari, utilizarea improprie a acestor produse poate duce la compromiterea recoltei, iar de asemenea, vorbim si despre un potential toxic pentru om. Asadar, respectati toate normele de siguranta in folosirea si depozitarea acestui tip de produs.

Majoritatea tipurilor de produse ale categoriei de ingrasaminte foliare sunt in stare lichida, insa in vederea aplicarii tratamentului, trebuie respectat graficul de dilutie raportat la hectar sau suprafata. Evident, fiecare tip de recolta are propriul sau regim de tratament, asa ca este cel mai bine sa selectati tipul corect de ingrasamant dar si sa respectati cantitatile si perioadele de aplicare.
De la produse cu un singur component activ, pana la ingrasaminte cu actiune multipla

Spuneam mai devreme ca oferim in acesta categorie toate tipurile de ingrasamant foliar, de la cel mono-component bazat pe uleiuri speciale, Potasiu, pana la cele multi-component cu actiune multipla. Asadar vorbim despre o plaja de optiuni gandita pentru a satisface atat nevoile micilor gradinari, pana la cultivatorii mari. Un foarte bun exemplu pentru cei ce au nevoie de un ingrasamant pentru flori sau o suprafata cultivata de mici dimensiuni, este Microvigor Oil. Un produs conceput pentru a imbunatatii gradul de absorbtie a nutrientilor al plantei, dar si formeaza un strat protector care lucreaza foarte bine in combinatie cu alte tratamente.

Toate tipurile de ingrasaminte foliare (cu absorbtie prin frunzele plantei) actioneaza la nivel celular, iar in functie de tipul ingredientelor active, comportamentul ingrasamantului poate varia de la stimulator de fotosinteza si procesare a mineralelor, pana la aducerea unui serios aport de nutrienti.

Pesticide A-Z va ofera o paleta diversificata de tipuri de ingrasamant foliar dar si in diferite tipuri de ambalaje. Asadar, va invitam sa alegeti produsul dorit din categoria de ingrasaminte foliare, iar daca aveti nelamuriri sau doriti sa aflati mai multe, echipele noastre de experti va stau la dispozitie prin intermediul sectiunii de “Contact” a site-ului.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.