Stimulatori de crestere

Home / Produs
Home / Produs

“Papa sa cresti mare…” Suntem siguri ca fiecare dintre noi am auzit aceasta expresie, insa, nu numai oamenii au nevoie de un plus de nutrienti, vitamine si minerale pentru a putea creste armonios, ci si plantele. Asadar, va prezentam in categoria intitulata “Stimulatori de crestere” produse de cea mai inalta calitate care actioneaza la nivelul celular, ajutand astfel plantele sa asimileze mult mai bine nutrientii.
O selectie de stimulatori de crestere completa pentru orice tip de recolta
Stimulatorii de crestere sunt practic tratamente ce sunt aplicate in general foliar, urmand ca intregul complex de saruri, vitamine, minerale si nutrienti sa fie absorbit la nivelul frunzelor. In general, agricultura, atat la scara mica dar si mare se bazeaza pe ingrasaminte si aditivi pentru a oferi contextul si resursele necesare plantelor pentru a se putea dezvolta cat mai sanatos. Insa, chiar si in solul cel mai fertil exista carente, de minerale, vitamine, nutrienti, saruri si nu numai. Aceste carente isi pun amprenta asupra dezvoltarii si a sanatatii recoltei.
Rolul acestor stimulatori de crestere este tocmai acesta, de a elimina aceste carente, si chiar de a oferii un aport considerabil de resurse plantelor. Indiferent daca vorbim de solutiile cu Potasiu, uleiuri esentiale, Azot, Fosfor, Cupru, Mangan, Zinc si nu numai, toate aceste substante si minerale joaca un rol esential pentru sanatatea si buna dezvoltare a plantelor.
In acest sens va oferim o paleta completa de produse ce cuprinde peste 60 de variatii de produse si ambalaje ale acestora. Astfel aveti la dispozitia dumneavoastra un complex de produse ce se adreseaza tuturor tipurilor de recolte si agricultura la orice scara.
De la tratamente Bio si naturale, pana la stimulatori forte
Variatatea produselor este una, asadar, suficenta pentru a acoperi toate nevoiele. Incepand cu Microvidor Oil, Ferttitell, Sorkamin Bio, pana la Cropmax, toate acestea sunt solutii eficiente pentru tratarea si stimularea cresterii plantelor si a recoltelor in general. Spre exemplu, Microvidor Oil este un produs accesibil, ce vine in diferite ambalaje care, prin intermediul ingredientelor active (uleiuri vegetale esentiale dar si minerale) imbunatateste aspecte ce tin de procesele de fotosinteza si asimilare de nutrienti la nivel celular.
Evident, pentru solurile cu un scazut continut de saruri si minerale metalice, exista si produse care vin sa elimine aceasta carenta printr-un serios aport de saruri si minerale metalice. Un bun exemplu in acest sens este produsul Cropmax ce vine in diferite ambalaje si contine minerale ca Fosfor, Potasiu, Magneziu, Zinc, Mangan, aminoacizi si multe alte elemente esentiale. Aceasta solutie este parte din categoria suplimentelor de crestere forte deoarece are ca efect o mineralizare puternica care rezulta in scurtarea perioadei de crestere dar si intr-o eficienta sporita a culturii.
Ca si notiuni de utilizare, asa cum spuneam mai inspre inceput, majoritatea acestor stimulatori de crestere se aplica in mod foliar, asta implica faptul ca toate mineralele si elementele din compozitia produselor sunt absorbite prin intermediul celulelor frunzei. Pentru a aplica in mod corect tratamentul se recomanda respectarea notiunilor si a indicatiilor inscriptionate pe ambalaje sau in documentatia produsului. In general, fiecare tip de cultura necesita un grad diferit de dilutie pentru a asigura aportul necesar fiecarei specii.
Asadar, va propunem o selectie de stimulatori de crestere ce vine in intampinarea cererii de astfel de solutii. Indiferent ca aveti nevoie de un tratament pentru plante ornamentale si flori sau doriti o recolta mai buna de cartofi, fructe sau cereale, stimulentii de crestere sunt necesari.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.