Neutralizator pesticide

Home / Produs
Home / Produs

Orice cultivator sau agent agricol foloseste diferite solutii pentru tratarea si intretinerea culturii, incepand cu solutiile de fertilizare si optimizare a caracteristicilor pamantului, pana la substante si solutii de eliminare a daunatorilor. Ei bine, este evident ca dupa folosirea acestor tratamente, se impune si existenta unui produs care sa permita curatarea si neutralizarea pesticidelor din interiorul echipamentelor, a pulverizatoarelor si nu numai. Pesticide A-Z va ofera un produs care nu numai ca poate fi folosit ca si neutralizator de pesticide, ci pentru a curata intreaga serie de echipamente agricole dar si multe altele.
De la netralizator de pesticide, la o solutie ce nu trebuie sa va lipseasca
Acest produs este o solutie non-toxica ce permite neutralizarea tuturor tipurilor de substante agro-chimice (pesticide, ingrasaminte, etc.) dar poate fi folosit si pentru curatarea tractoarelor, a utilajelor agricole, precum si a zonelor de depozitare sau a diferitelor tipuri de suprafete in vederea eliminarii prafului, urmelor de alge sau de mizerie. Asadar, vorbim despre un produs poli-valent care, zicem noi, nu ar trebui sa lipseasca din orice gospodarie.
Folosirea diferitelor tipuri de tratamente trebuie efectuata numai cu spalarea sistemului de pulverizare, mai ales a rezervorului. Asta deoarece exista situatii in care tratamentele isi pot modifica structura dar si comportamentul in contactul cu alte solutii agro-industriale. Un exemplu in acest sens poate fi dat de catre folosirea unui pesticid, urmata de pulverizarea unui stimulator de crestere la o alta cultura. In acest sens este foarte simplu sa intelegem motivele pentru care este obligatorie curatarea in profunzime a echipamentelor folosind un neutralizator de pesticide eficient. Trebuie sa spunem in acest sens ca folosirea apei pentru clatirea echipamentelor nu garanteaza o curatare optima.
O solutie perfecta pentru orice cultivator sau agent agricol
Revenind la polivalenta produsului Farmclean, spuneam mai devreme ca acesta este utilizabil pentru curatarea utilajelor agricole fie ca vorbim despre schimbarea tratamentului, sau depozitarea acestora pe durata sezonului rece. Insa, acest detergent poate face mult mai multe.
Orice gospodar isi doreste o casa curata, iar Farmclean este solutia perfecta. De la pereti, la gard, tractor si cam orice (scule de mana, masina de tuns, motocoase, tractoare, utilaje si combine agricole, suprafete metalice, etc.) poate fi curatat cu acest produs. Evident, este cel mai bine sa parcurgeti informatiile de pe ambalaj inainte de a aplica solutia pe o suprafata mai sensibila.
Tot la capitolul utilizari, Farmclean poate fi folosit chiar si la curatarea vagoanelor de transport produse agricole. Datorita ingredientelor active, acest produs ofera o serie mare de avantaje, incepand cu faptul ca este gata de utilizare, pana la spumare redusa, non-fitotoxic, ecologic, anticoroziv, nu ataca suprafetele acoperite cu vopsele si lacuri, capacitate de dizolvare a grasimilor dar si eficienta inca de la prima utilizare.
Asadar, vorbim despre un produs ce ofera o serie vasta de aplicatii. Si pentru ca vorbim de utilizari multiple, Farmclean trebuie utilizat in comformitate cu o serie de indicatii de dilutie si folosire in functie de tipologia pesticidului folosit. Astfel, se recomanda in primul rand doua clatiri cu apa, urmate de spalarea cu detergent. Ca si proportie generala, pentru majoritatea tipurilor de erbicide, la 100 de litri de apa se adauga 200 de mililitrii de Farmclean pentru un rezultat optim.
Ca si dozaj, pentru curatarea rezervoarelor sistemelor de pulverizare se dilueaza 200 mililitrii la 100 litri de apa, pentru exterior, prin curatare manuala vorbim de 50ml la 10L de apa, iar pentru utilizarea cu un utilaj de curatare sub presiune se vor dilua 100ml de produs la 10L de apa.
Pentru a afla toate indicatiile de utilizare va rugam sa parcurgeti intreaga documentatie tehnica ce include atat informatiile de utilizare cat si cele de siguranta.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.