Acaricide ( impotriva paianjenilor )

Home / Produs
Home / Produs

De la micii agricultori si cultivatori, pana la marile companii, cu totii sunt in cautarea unor produse eficiente si sigure pentru a elimina daunatorii. Asa cum spune si numele site-ului, Pesticide A-Z, este locul unde veti putea gasi o gama completa de produse pentru eliminarea si controlul daunatorilor pentru recolte de cereale, legume, plantatii si nu numai. Categoria Acaricide este poate una din cele mai populare sa le zicem astfel deoarece aceasta acopera o serie mare de insecte (in special acarieni) ce pot dauna recoltelor.

Fiecare produs din aceasta categorie este verificat, aprobat si certificat pentru utilizare, insa, trebuie sa spunem inca de la bun inceput ca pentru a beneficia de toate caracteristicile definite in descrierea produsului, respectarea normelor de siguranta dar si de utilizare este obligatorie.

Ce rol au produsele acaricide

Acarienii fac parte din clasa arahnidelor si sunt creaturi microscopice si foarte mici avand un corp ce le permite cu usurinta sa se urce si deplaseze pe frunzele si organismul plantelor. Capul acestei specii de insecte nu este detasat de corp, insa datorita trompei prin care acestia pot musca, intepa si manca, acarienii pot dauna destul de mult (prin numarul mare) recoltelor.

Asadar, produsele din sectiunea Acaricide sunt adresate combaterii acestor insecte. Trebuie sa spunem ca aceste insecte sunt transmitatori ale unor grave maladii la om. Vorbim aici de boli ca encefalita, febra recurenta, si nu numai. Tinand cont de aceste aspecte, este usor de inteles motivul pentru care folosirea unor acaricide este o necesitate imperativa pentru orice tip de cultura, fie ca vorbim despre culturi de cereale, legume, pomi fructiferi, etc.

O paleta diversificata ce ofera eficienta, siguranta si accesibilitate

De la acaricide pe baza de sulf, pana la cele cu o compozitie activa, asa cum este dimetoatul, toate acestea asigura o actiune foarte eficienta si sigura. In cazul ultimului tip de agent activ, caracteristicile sale permit o utilizare diversificata, atat pentru recolte de cereale (grau, lucerna, rapita) dar si pentru pajisti, legume si pomi fructiferi. O conditie obligatorie pentru a avea un rezultat cat mai bun dar si un grad optim de siguranta este sa respectati intocmai indicatiile de utilizare, respectiv de dilutie.

Toate tipurile de acaricide din aceasta categorie sunt caracterizate printr-o eficienta foarte ridicata, insa acest lucru implica o indicatie foarte importanta ce trebuie respectata cu strictete. Fiecare tip de produs are un anumit timp de pauza inainte de recoltare. Cu alte cuvinte, un timp precis in care substanta activa dispare de la aplicare. Acest lucru este important pentru a putea asigura gradul de siguranta al consumului produselor cultivate.

Revenind la diversitatea produselor din aceasta categorie, va oferim o paleta variata de ambalaje. Vorbim despre produse lichide incapsulate in recipiente de 10ml la o concetratie foarte mare, pulberi, sau solutii diluate. Toate acestea sunt concepute pentru a acoperi o serie vasta de aplicatii, aceste acaricide putand elimina si insecte precum paianjani, larve, muste si multe alte insecte. In general, pentru aplicarea acestor acaricide se face prin diluarea sau amestecarea produsului in diferite cantitati de apa. Atat pe descrierea fiecarui produs cat si pe eticheta acestuia exista informatii concrete ce vizeaza procentajul de dilutie dar si modul de aplicare acolo unde este cazul.

Asadar, vo propunem o categorie foarte utila de produse ce sunt utile tuturor cultivatorilor si agricultorilor. Pesticide A-Z va garanteaza calitatea dar si cel mai bun pret pentru produse ale unor marci ca Bayer, Kenogard, Osho dar si a altora.

Pentru toti cei ce doresc sa afle mai multe, expertii nostri va stau la dispozitie cu raspunsuri si solutii. Nu ezitati sa ne contactati!

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.