Combaterea melcilor

Home / Produs
Home / Produs

Sustinem agricultura de performanta, iar in acest sens, Pesticide A-Z ofera tuturor celor care activeaza in acest domeniu dar si micilor si marilor cultivatori solutii complete pentru tratamentul si fertilizarea solului, precum si toate tipurile de pesticide, printre care si cele din categoria prezenta, cea a moluscocidelor. Aceste substante sunt destinate eliminarii melcilor dar si a molustelor. Acestea sunt utilizate cu precadere in agricultura dar si in gradinarit pentru a elimina melcii si limacsii, creaturi ce pot aduce serioase dauna culturilor distrugand plantele.
Doua tipuri de moluscocide ce ofera maxim de eficienta si siguranta
Va oferim o variatie optima de produse care ofera rezultate eficiente si sigure, iar daca este sa privim asupra compozitiei, putem spune ca exista trei mari categorii, cea pe baza de saruri metalice, metaldehidei, si ultima categorie, fiind si de o toxicitate mai mare datorita inhiborilor ai acetilcolinesterazei. Despre ultima categorie de moluscocide vom discuta mai spre final deoarece acest ingredient activ, regasit la anumite tipuri de tratamente prezinta un potential risc toxic atat pentru unele animale cat si pentru oameni, fapt pentru care, utilizarea acestui gen de pesticid este mai redusa.
Pesticidele pe baza de saruri metalice sunt poate cele mai populare deoarece acestea au un efect asupra mediului foarte redus, pastrandu-si totodata si eficienta in inlaturarea molustelor. Moluscocidele pe baza de saruri metalice pot fi folosite cu succes si in culturile Eco sau Bio deoarece acestea sunt omologate (majoritatea) si certificate in clasa Eco.
O categorie hibrida daca ar fi sa spunem asa este cea a moluscocidelor ce actioneaza indirect, asa cum este si cazul produsului Optimol. Acesta contine o serie de ingrediente active care supra-stimuleaza secretia de mucus a molustelor afectand totodata si sistemul de deplasare al melcilor si limacsilor. Acest produs iese in evidenta atat prin gradul ridicat de eficienta, dar si prin modul in care se comporta cu mediul inconjurator. Vorbim aici despre un impact foarte redus spre nul asupra animalelor dar si a vegetatiei. Pe langa asta, Optimol se descompune in mod natural, lasand in urma doar dioxid de Carbon si apa.
Un tp de moluscocid foarte eficient cu o substanta activa puternica
Agrosan este un produs ce face parte din categoria a doua, cea pe baza de metaldehide. Acest pesticid granulat este o momeala foarte eficienta in eliminarea melcilor, limacsilor dar si a gasteropodelor putand fi utilizat atat in zone verzi publice, dar si in agricultura si pentru protejarea culturilor de pomi fructiferi si nu numai. Despre acest gen de pesticid trebuie sa tragem un mic semnal de alarma sau mai exact o avertizare. Acest produs prezinta un potential risc toxic pentru caini si pisici dar de asemenea si pentru oameni, in special copii. Metaldehida este un compus organic-acetic fiind folosit cu precadere in producerea pesticidelor. Datorita gradului mediu de toxicitate, acest pesticid trebuie folosit respectand toate indicatiile de siguranta si de pastrare.
Despre cea de-a treia categorie de pesticide va putem spune ca am exclus-o din lista noastra de produse tocmai din cauza inaltului grad de toxicitate. Pesticidele pe baza de inhibori ai acetilcolinesterazei sunt destul de periculosi, asa ca nu ii recomandam. In schimb, va oferim aceste doua tipuri de alternative care nu numai ca ofera o eficienta maxima, ci si au o influenta minima asupra mediului.
Toate acestea sunt produse certificate si omologate, oferind garantia calitatii si a sigurantei in folosire. Pentru a afla toate detaliile despre produsele din categoria moluscocidelor si nu numai, expertii nostri va asteapta.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.