Adjuvanti ( pentru intinderea pesticidelor pe suprafata frunzei )

Home / Produs
Home / Produs

Daunatorii pot face reale ravagii daca nu sunt tinuti sub control, iar pentru asta, Pesticide AZ va ofera o gama completa de solutii pentru eliminarea, neutralizarea si indepartarea acestora din si in zonele de cultivatii sau agricole. Asadar, vorbim despre o paleta completa, de la acaricide, pana la fungicide si adjuvanti, toate acestea pot fi regasite doar aici, pe www.pesticide-az.ro Si pentru ca sunteti in categoria de substante adjuvante in aplicarea pesticidelor, trebuie sa spunem ca acestea sunt solutii speciale care vin ca aditivi si au rolul de a imbunatatii caracteristicile pesticidelor dar si de a prelungi perioada de actiune.

Solutii adjuvante ce imbunatatesc caracteristicile oricarui tratament

Ca si rol sau mai bine zis, scop, adjuvantele sunt substante special concepute pentru intretinerea si optimizarea gradului de distributie a solutiei pesticide. Practic, acest aditiv este folosit pentru a imbunatatii modul in care pesticidul sau tratamentul adera la suprafetele organice, fie ca vvorbim despre frunze, fructe sau corpul plantei. Asadar, putem spune ca aceasta categorie de produse este una destul de necesara pentru oricine doreste o recolta sanatoasa si productiva.

In gama de Adjuvanti va oferim o lista de produse concepute pentru a oferi performanta, siguranta dar si fiabilitate. De la solutii gandite pentru aplicatii de dimensiuni reduse sa zicem gradina personala, pana la cele destinate suprafetelor agricole mari si specialistilor, toate acestea sunt aici, in categoria Adjuvanti. Si pentru a va face o idee sumara si la obiect despre aceasta categorie, iata cateva lucruri despre unele dintre produsele din aceasta categorie.

Silwet Gold este o solutie bazata pe un compus siliconic organic ce ofera o eficienta extrem de buna fiind un produs de ultima generatie, acesta ofera o imbunatatire a absorbtiei tratamentului la nivelul plantei actionand la nivel celular. Asadar, printr-o imbunatatire a gradului de absorbtie a tratamentului se prelungeste practic si perioada activa, sau cea de prezenta a tratamentului pe suprafata plantei. Chiar daca vorbim despre un ambalaj de doar 2ml nu lasati dimensiunea sa va pacaleasca. Acest produseste unul foarte concetrat, administrarea facandu-se la concentratii de 0.01 – 0.15% in functie de cultura.

Microvigor Oil este un produs pe baza de uleiuri special selectate ce ofera o optimizare a distributiei si retinerii solutiei de tratament la suprafata frunzelor plantei. Pe langa asta, aceasta solutie protejeaza pelicula de tratament de ploaie sau de roua oferind o eficienta mult mai indelungata a pesticidului sau a tratamentului. Datorita compozitiei sale pe baza de ulei, putem spune ca acest produs este unul bio, fiind indicat pentru culturi variate in concentratii 3 – 5litrii la 1000litri.

Toil, un produs pe baza de uleiuri de rapita este de asemenea un produs bio pentru aditivarea si imbunatatirea caracteristicilor si a comportamentului tratamentelor. Emulsificatorii de inalta calitate, aceasta solutie asigura o buna omogenitate a tratamentului. Prin aceste caracteristici, acest adjuvant vine sa ofere si o protectie naturala si eficienta, actionand sub forma unei pelicule ce protejeaza tratamentul de actiunea ploii si a altor fenomene meteo ce pot influenta caracteristicile solutiilor de tratament.

Va oferim solutii performante in ambalaje potrivite pentru oricine

Asadar, o categorie de produse ce ofera diversitate in ceea ce priveste tipul produselor dar si a ambalajelor. Astfel, orice agricultor si legumicultor are optiuni variate si poate alege produsul dorit in cantitatea necesara. Insa, ca si o recomandare generala, indiferent de produsul ales din categoria de Adjuvante, inainte de folosirea produsului este obligatorie parcurgerea tuturor informatiilor legate de compozitie, dar si de utilizare si dozare a solutiilor. Prin nerespectarea acestor indicatii puteti intampina situatii in care rezultatele pot fi necorespunzatoare.

Va invitam deci sa alegeti produsul dorit, iar daca aveti nelamuriri, echipa noastra ce detine pese 12 ani de experienta, va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.