Ingrasamant organic

Home / Produs
Home / Produs

Fie ca vorbim despre agricultura de mare cantitate sau de acel petec de pamant pe care ati plantat cateva flori si poate si niste legume, calitatea solului are o importanta cruciala in evolutia plantelor. Pesticide A-Z va ofera o linie completa de solutii atat pentru tratarea si eliminarea daunatorilor in agricultura, dar si produse pentru imbunatatirea calitatii solului, asa cum este si cazul categoriei de ingrasaminte naturale. Acestea sunt poate cea mai buna varianta pentru cei ce doresc o agricultura sanatoasa si ecologica.
Ingrasaminte organice de cea mai buna calitate pentru orice tip de culturi
Va propunem produse organice care sunt oferite in ambalaje diferite, de la 50 de grame, pana la cel de un kilogram. Humiferul organic are in compozitia sa o serie de minerale foarte benefice, incepand cu Azotul organic, Fosfor, Oxid de Potasiu, pana la Acid Humic, dar si Aminoacizi. Acestea sunt prezente pe langa materia organica regasita in acest tip de ingrasamant. Datorita compozitiei, acest produs actioneaza in doua moduri, primul fiind cu actiune rapida, oferind culturii toti nutrientii datorita acidului humic care este intr-o proportie de 25% dar si aminoacizilor ce se regasesc intr-o proportie de 10 procente.
Ca si utilizari putem spune ca acest produs poate fi folosit cam la orice tip de culturi, de la cele din balconul dumneavoastra, pana la cele de mari dimensiuni. Folosirea acestui amestec de humus asigura intregul necesar de minerale si materie organica necesare pentru ca simintele sa se dezvolte cat mai bine. Asadar, este firesc sa spunem ca pentru o cultura sanatoasa si bogata, folosirea unui ingrasamant este o necesitate destul de fondata.
Oferta categoriei de ingrasamant organic cuprinde trei variante de prezentare, in plic de 40 de grame sau de 500grame, dar si in varianta de punga de un kilogram. Astfel, aveti trei variante pentru a asigura necesarul de ingrasamant pentru orice tip de cultura, fie ca vorbim despre plante si flori ornamentale, culturi de legume si fructe, pajisti, gazoane, si nu numai.
Ca si metoda de aplicare a ingrasamintelor organice va spunem ca aceasta este raportata la hectar fiind pretabile atat pentru culturile de sera dar si de exterior. Asadar, pentru culturile intensive, plante ornamentale, flori dar si alte tipuri; vorbim despre o proportie intre 30 si 60 de kilograme la hectar.
Un ingrasamant organic imbunatateste si comportamentul solului
Actiunea ingrasamantului tine atat de continutul bogat in nutrienti si minerale, dar si o imbunatatire a caracteristicilor solului prin cresterea aerarii dar si a retentiei de apa. Asadar vorbim despre o solutie completa ce nu numai ca ofera un important aport de nutrienti dar si ajuta la imbunatatirea solului.
Categoria de ingrasamant organic este destinata, asa cum spuneam si mai sus, tuturor, de la cei ce isi doresc flori superbe, gradinari de bloc, mici si mari, dar si pentru firmele de agricultura. Asadar, sunteti invitati sa alegeti cea mai buna varianta de prezentare, iar daca doriti mai multe informatii despre aceste produse, dar si altele prezente pe site-ul nostru, expertii Pesticide A-Z va stau la dispozitie.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.