Seminte

Home / Produs
Home / Produs

In natura, totul pleaca de la o samanta. Chiar si cel mai mare stejar a fost candva o mica samanta, iar acest principiu sta si la baza agriculturii. Pentru a putea face performanta in acest domeniu, trebuie pleacat de la elementele esentiale, solul si semintele. Pesticide A-Z este furnizorul dumneavoastra de solutii complete pentru agricultura. Oferim de la pesticide si tratamente, pana la seminte si solutii de tratare a solului si a semintelor. Asadar, in aceasta categorie va oferim patru tipuri de seminte, pentru legume, lucerna, porumb dar si trifoi.
O colectie de seminte robuste pentru o recolta bogata si sanatoasa
Legumicultura este o ramura de o importanta majora a agriculturii, pentru ca sa fim sinceri, orice friptura, indiferent cat de buna ar fi ea, fara o garnitura este incompleta. Iar daca este sa privim din latura vegetarienilor, legumele capata deja un alt nivel de importanta.
Insa, revenind la performanta si agricultura, calitatea semintelor este cea care dicteaza si performanta culturii. In general trebuie mers si pe conceptul in care pentru a obtine o recolta buna si sanatoasa, trebuie plecat de la semintele folosite pentru plantarea legumelor. Evident, solul este si el un primordial element pentru agricultura, insa chiar si in cazul in care acesta prezinta carente sau resurse minerale slabe, ele pot fi completate, insa daca semintele nu sunt de buna calitate, atunci pamantul poate fi unul de exceptie, insa rezultatele nu vor fi cele scontate.
Asadar, fie ca vorbim despre seminte de legume, cereale sau pentru pasunat, acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a asigura o recolta cat mai bogata si sanatoasa. Evident, aici vorbim si de respectarea procedurilor de plantare si intretinere a plantatiilor pentru a elimina orice risc de infectie dar si agentii de contaminare, fie ei de origine fungica, insecte, moluste, etc.
De la seminte de pepene, pana la rosii, castraveti, lucerna, trifoi si nu numai
Colectia de seminte pe care noi v-o propunem include peste 20 de sortimente si soiuri, practic aici veti putea gasi de la seminte de rosii, pepeni, morcovi, castraveti, pana la cele de conopida, vinete, si nu numai. Oferim diferite soiuri care ofera variatii ale aceluiasi tip de leguma (asa cum este cazul tomatelor spre exemplu) astfel incat puteti alege soiul potrivit nevoilor dumneavoastra.
Aceste seminte sunt special alese pentru a fi compatibile cu toate conditiile de cultivare, de la medii tip sera, pana la gradini de balcon, curte sau in culturi de masa. Inafara de calitatile fiecarui sortiment de seminte, putem spune ca de exemplu, in cazul celor de tomate, acestea ofera plante rezistente la boli specifice dar care ofera si o recolta imbunatatita, aceste lucruri fiind valabile si la celalalte tipuri de seminte.
Si pentru ca agricultura in sinea ei necesita seminte de calitate, oferim de asemenea si seminte de porumb dar si pentru pasunat. In ultimul caz, lucerna si trifoiul produse de respectivele seminte ofera o densitate foarte buna, lucru esential atunci cand vorbim de suprafetele de pasunat. De asemenea, mai trebuie mentionat ca acestea sunt concepute sa ofere plante robuste, putand fi plantate in diferite tipuri de sol oferind o recolta bogata si sanatoasa.
Asadar, sunteti invitati dragi cultivatori sa alegeti sortimentul dorit de seminte dintr-o categorie de peste 20 de produse ce ofera diferite soiuri de rosii, ardei, castraveti, dar si pepene rosu, porum, lucerna si trifoi.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.