Produse pentru tratarea solului, a solariilor si a serelor

Home / Produs
Home / Produs

Performanta in agricultura se obtine folosind produse si resurse care pot oferi cele mai inalte caracteristici ale calitatii. Orice fermier, cultivator sau agent agricultor cunoaste faptul ca pentru a avea performanta este nevoie de solutii si produse de inalta calitate. In acest sens, Pesticide A-Z vine sa ofere produse de calitate dar si solutii integrale pentru eliminarea daunatorilor dar si tratamente agricole pentru eliminarea agentilor patogeni care pot afecta in mod negativ recolta.
Solutii complete de tratament la sol pentru recolte sanatoase, profitabile si robuste
Insa, produsele pentru imbunatatirea caracteristicelor solului fac parte din categoria solutiilor de tratare a pamantului in vederea acoperirii carentelor ce pot aparea la nivelul nutrientilor disponibili. Vorbim aici despre lipsa anumitor elemente nutritive pentru plante, nutrienti ce pot fi oferiti prin intermediul produselor din categoria tratamentelor la sol pe care noi vi le propunem.
Orice tip de recolta are nevoie de un aport de nutrienti, minerale si saruri care pot asigura buna dezvoltare a plantelor, indiferent daca vorbim despre o recolta de legume, cereale sau cultura de pasune. In acest sens, expertii nostri va ofera o vasta gama de tratamente la sol care vine sa completeze carenta de minerale si nutrienti ce poate fi regasita in foarte multe situatii.
Un principiu comun in natura este cel al simbiozei, mai exact, este vorba despre cominiunea dintre organisme, iar in cadrul agriculturii, sunt foarte dese situatiile in care aditivii pentru sol sau pamant sunt utilizati in scopul fertilizarii solului dar si pentru a oferi un context natural favorabil plantelor cultivate.
Efectele vizibile ale unui tratament la sol
Rolul unui tratement pentru sol este cel de a permite plantei un complex de nutrienti si saruri esentiale. In acest sens, Pesticide A-Z va propune o gama de produse pentru tratarea solului care vin sa ofere acea performanta de care orice cultivator are nevoie.
Tratamentele pentru sol sunt o serie de produse special concepute pentru a pregati pamantul arabil sau cultivabil in vederea plantarii sau a insamantarii. Fie ca vorbim despre culturi de legume sau despre zonele arabile, cominiunea dintre diferite organisme si planta propriu-zisa este esentiala pentru a asigura buna existenta si sanatate a recoltei.
Tratamentele de sol sunt concepute tocmai pentru a asigura un cadru organic axat pe principiul de simbioza intre diferite culturi micro-bacteriene si planta, in scopul obtinerii unei culturi sanatoase si bogate. Conceptul de micoriza implica aceasta comuniune intre planta si diferite culturi de bacterii, la fel cum este si in cazul corpului uman, in scopul unei simbioze care functioneaza pe principiul “a da si a primi”.
Unul din produsele populare din aceasta categorie este Microvigor Soluble, o solutie axata pe compusi organici si bacterieni special selectati pentru a obtine o simbioza perfecta care ofera culturii (indiferent de tipul acesteia) o gama completa de nutrienti, minerale si saruri. Putem spune ca in cazul acestui produs vorbim chiar despre un nutrient forte in ceea ce priveste aportul de substante esentiale bunei dezvoltari a unei culturi.
In general, tratementele la sol sunt aplicate inainte de semanare, fiecare produs in parte avand caracteristici si indicatii specifice de utilizare dar si de pastrare. Tocmai din aceste motive recomandam ca indicatiile de utilizare dar si de pastrare sau depozitare sa fie parcurse dar si respectate.
Echipa noastra de experti va sta la dispozitie pentru a va raspunde la toate intrebarile dar si nelamuririle legate de aceste produse, precum si referitoare la intreaga oferta. Pentru asta este suficient sa folositi formularul de “Contact” al site-ului nostru.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.