Mastic pentru taieri si altoiri

Home / Produs
Home / Produs

Altoirea este o procedura necesara pentru a putea asigura inmultirea mai multor specii de plante, de la flori, asa cum este cazul Trandafirilor, pana la pomi fructiferi, vita de vie si nu numai. Procesul in sinea lui este unul delicat, in care trebuie avuta foarte multa grija dar si unul in care calitatea resurselor folosite este la fel de esentiala. Pesticide A-Z va ofera mastic pentru taiere si altoire de cea mai buna calitate, un produs gata de utilizat ce poate fi folosit atat pentru altoire, dar si pe post de cicatrizant al taieturilor.
In general, masticul este un produs cu o vascozitate toate foarte mare, ce are o compozitie oarecum similara cu cea a vaselinei. Acest compus este folosit, asa cum am mentionat si mai devreme, pentru a acoperi si sigila ranile arbustilor, copacilor, fiind astfel o solutie perfecta in cazul procedurii de altoire. Arbocol este un mastic de inalta calitate ce poate fi folosit cu usurinta prin aplicarea cu pensula direct in zona avariata. Acesta realizeaza o pelicula protectoare ce asigura sigilarea zonei avariate, taiate sau de altoire.
Mastic de inalta calitate pentru ingrijirea dar si altoirea a mai multor tipuri de plante, arbusti si nu numai
Cat de important este sa se foloseasca un mastic de inalta calitate? Pai in primul rand daca este sa privim prin prisma faptului ca o astfel de substanta formeaza o pelicula ce protejeaza intreaga zona de umiditate dar si ajuta planta sa se refaca mult mai repede decat ar putea in conditii obisnuite, este foarte usor sa intelegem ca atat in cazul culturilor de pomi fructiferi, trandafiri si altele, folosirea masticului este cea care ofera rezultate bune si rapide. Ca si actiune, masticul Arbocol nu numai ca sigileaza respectiva portiune, ci si protejeaza zona de actiunea agentilor patogeni, pastrand umiditatea in zona respectiva a plantei.
Aplicarea masticului trebuie facuta tinand cont de cateva lucruri importante. In primul rand, aceasta solutie se aplica pentru zonele avariate mai mari de un centimetru, fiind vorba aici atat de portiuni avariate, dar si de procesul de altoire in sine. Pentru cei ce sunt pasionati de arta Bonsai, masticul este esential deoarece in lipsa lui, zona de altoire sau avariata poate genera foarte multa seva, ducand astfel la o carenta de resurse hranitoare pentru copacel.
Cateva sfaturi pentru folosirea masticului Arbocol
Ca si sfaturi pentru aplicarea masticului Arbocol va spunem ca trebuie sa realizati operatiunea in lunile cu o medie termica medie, evitand efectuarea procedurii atunci cand lumina Soarelui bate direct. Asadar, lucrati fie seara sau dis-de-dimineata. De asemenea, folosirea masticului pe timp de ploaie nu este indicata deoarece produsul nu va prinde pe suprafata zonei avariate. Si pentru ca tot am mentionat despre ploaie, taieturile de curatare mai mari trebuiesc efectuate astfel incat suprafetele sa fie cat mai netede dar si usor inclinate pentru a evita acumularile de apa.
Asadar, o solutie perfecta pentru foarte multe aplicatii, de la altoirea arbustilor, butasilor de trandafiri, pomilor fructiferi dar si pentru cresterea si ingrijirea bonsailor. Pesticide A-Z va ofera produsul Arbocol intr-un ambalaj de 250 de grame o cantitate suficienta pentru chiar si peste zece lucrari de altoire si de bandajeare. Evident asta si in raport cu dimensiunea zonelor de aplicare. Asadar, pentru a afla mai multe despre acest produs dar si despre altele, echipele noastre de experti pot fi contactate prin intermediul rubricii de “Contact” a site-ului.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.