Insecticide

Home / Produs
Home / Produs

Fie ca vorbim de insectele care intra in casa, misuna prin bucatarii, ne inteapa sau pur si simplu nu ezita sa muste, toate acestea sunt o prezenta cam nedorita pentru oricine. Si pentru ca acestea sunt extrem de incapatanate, mai ales daca ne uitam in cazul gandacilor de bucatarie, Pesticide A-Z vine sa va ofere o paleta larga de insecticide atat pentru uzul casnic, cat si destinate eliminarii daunatorilor ca Gandacul de Colorado, Tripsul Californian, Buha Verzei, sau mai bine zis, pentru uzul in agricultura.
Va oferim insecticide pulbere dar si lichide
Pe scurt, insecticidele sunt substante special realizate pentru a avea un efect de neutralizare asupra diferitelor tipuri de insecte. Fie ca vorbim despre substante de tipul neuro-toxinelor sau cele care elimina in mod instant gandacul (spre exemplu) toate acestea sunt cu un potential risc toxic. Asadar, trebuie sa spunem inca de la bun inceput ca este esential sa respectati toate indicatiile de utilizare, pastrare dar si de siguranta. Insa, cel mai important, in cazul insecticidelor pentru domeniul agriculturii, este sa respectati termenul de repaus pana la culegerea recoltei.
Exista in principiu doua tipuri de insecticide, sub forma de pudra sau lichid. Fiecare tip fiind adresat unui anume tip de insecte. Evident, toate produsele sunt adresate mai multor tipuri de insecte, dar de asemenea le elimina indiferent de stadiul de evolutie a acestora.
Insecticidele sub forma de pulbere sunt foarte populare deoarece acestea sunt eficiente dar si fiabile. Asta pentru acelasi produs poate fi folosit de exemplu pe mai multe tipuri de culturi, cartofi, ardei, castraveti, ceapa, varza, si nu numai. Evident, in functie de tipul recoltei vorbim si despre niste caracteristici diferite ale concentratiei dar si a numarului de zile de repaos inainte de cules.
In categoria insecticidelor tip pulbere ce pot fi folosite si in aplicatii casnice sau in interiorul cladirilor intra si AGITA 10 WG, o pulbere ce are o actiune foarte eficienta impotriva tuturor speciilor de musculite ce creeaza discomfort in gospodarii si nu numai. Acest gen de insecticid are doua ingrediente, un feromon care are rolul de a atrage insectele, si un agent activ, Thiametoxan. Substanta activa este o neurotoxina care incapaciteaza insectele cauzandu-le moartea. Timpul de actiune al acestui produs este de 90 de zile, asadar, printr-o singura aplicare prin pulverizare, veti scapa de orice bazait si griji
Un exemplu de insecticid cu o actiune dubla
Un insecticid foarte popular este Nurelle D, un produs ce actioneaza in doua valuri sa zicem asa, practic vorbim despre un insecticid ce arie o vasta arie de adresabilitate. Vorbim aici cam despre orice tip de insecta in oricare din stadiile de evolutie. Solutia contine doua substante active, Cipermetrin si Clorpirifos. Aceste doua elemente actioneaza intr-un mod eficient atat prin intermediul vaporilor ce apar la aplicare, reusind astfel sa elimine insectele ascunse in zonele cutate ale frunzelor dar si in partile ascunse ale plantei.
Pe langa efectul vaporilor, Nurelle D actioneaza si direct, eliminand insectele care incurgiteaza zone ale frunzelor ce sunt tratate. Din acest tip de actiune pleaca si un efect care trebuie mentionat. Insecticidele de acest gen, care actioneaza dupa incurgitarea partilor tratate de catre insecta, trebuiesc aplicate la primele semne ale contaminarii.
Categoria insecticidelor este una foarte importanta asta atat in domeniul agricol dar si in viata de zi-cu-zi a fiecaruia. In agricultura, prezenta insectelor aduce dupa sine aparitia daunelor dar si a riscurilor de sanatate. Asadar, o agricultura de performanta are nevoie de cele mai bune solutii, iar noi va oferim insecticide eficiente dar si sigure.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.