Erbicide

Home / Produs
Home / Produs

Cosmarul oricarui agricultor dar si cultivator este aparitia si extinderea buruienilor, forma de vegetatie ce apare si creste necontrolat, preluand sau chiar “furand” toate resursele minerale si nutritive ale plantatiei, lasand plantele fara resurse , sufocandu-le practic astfel. Insa pentru aceasta problema exista o solutie simpla si foarte eficienta care inlatura in mod selectiv vegetatia parazitara. Pesticide A-Z va ofera prin intermediul categoriei de Erbicide solutii complete pentru controlul vegetatiei parazitare. Fie ca vorbim de recolte si suprafete agricole de mici dimensiuni, sau extinse, aici veti gasi solutii ce actioneaza in mod eficient si sigur in inltarurarea buruienilor.

Pe scurt, erbicidele sunt produse chimice toxice ce au o actiune selectiva, vorbim practic de o actiune indreptata doar spre anumite specii de vegetatie. Evident, exista si erbicide generale care sunt folosite mai mult pentru eliminarea totala a vegetatiei din anumite zone, sa zicem parcari, cai ferate, si nu numai.

Erbicide eficiente si sigure atata timp cat sunt utilizate in mod corect

Trebuie sa spunem ca majoritatea disputelor axate in jurul conceptului de erbicide ignora un amanunt foarte important. Aceste produse sunt sigure, iar utilizarea lor este supusa unor indicatii stricte, care daca sunt respectate, garanteaza atat un efect eficace, dar si un grad optim de siguranta la consumul recoltei. De asemenea, fiecare produs in parte vine si cu informatii despre omologari si avize.

Revenind la oferta noastra din aceasta categorie, va oferim aproape 30 de variante de produse dar si de ambalaj astfel incat oricine activeaza in domeniul agriculturii si nu numai, isi poate alege solutia perfecta. Evident, oferim erbicide cu o larga raza de actiune si de aplicatii, asadar, puteti asigura o eliminare sigura si eficienta a buruienilor de pe diferite tipuri de culturi, de la cartofi, rosii, cereale si nu numai.

O paleta completa de erbicide

De la Glyphogan, pana la Discopur, sau Dual Gold, toate produsele sunt oferite intr-o diversitate care vine sa acopere toate tipurile de erbicide. De la cele lichide, asa cum este de exemplu Select Super la 20ml pana la variantele sub forma de pulbere, toate acestea au o concentratie suficienta pentru a asigura un efect rapid si de lunga durata. Evident, folosirea acestor produse trebuie efectuata sub forma de dilutie pastrand raportul de diluare conform indicatiilor. Ca si exemplu in acest sens, produsul Select Super la 20ml este un erbicid selectiv care poate fi folosit in combaterea mai multor tipuri de buruieni are un grafic de dilutie si de aplicare in functie de tipul culturii dar si de specia de plante parazitare.

Pesticidele sub forma de pulberi sau granule sunt destinate in principiu suprafetelor agricole de dimensiuni mai mari. Aceste granule suunt dispersabile in apa, iar asa cum este in cazul produsului Sencor 70WP, substanta activa este metribuzin, intr-o cantitate de 700g/Kg. Trebuie sa spunem ca substanta activa din acest erbicid actioneaza prin intreruperea procesului de fotosinteza in cazul buruienilor. Ca si nota de luat in considerare, trebuie sa spunem ca este foarte important sa respectati cantitatea de erbicid utilizata la hectar.

Asa cum este firesc, produsele din categoria erbicide, ca de altfel, toate tipurile de pesticide, prezinta un potential de risc toxic. Asadar, este recomadata parcurgerea si respectarea tuturor indicatiilor de utilizare, pastrare si de siguranta ce sunt afisate pe ambalajul produsului, sau in documentatia ce insoteste solutia.

Asadar, pentru toti cei ce sunt in cautarea unei solutii integrate pentru controlul si eliminarea buruienilor, Pesticide A-Z va ofera prin intermediul acestei categorii o serie completa de produse ce ofera performanta si siguranta.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.