Produse bio si extracte naturale

Home / Produs
Home / Produs

Agricultura bio este tot mai populara, iar daca este sa privim asupra trendului evolutiv, putem spune ca aceasta va deveni o optiune tot mai des-utilizata deoarece ofera produse sanatoase, sigure si de inalta calitate. Pesticide A-Z sustine agricultura Bio oferindu-va produse de cea mai inalta calitate. Categoria de produse bio si extracte naturale contine o selectie de produse pentru tratamente agricole diverse pe baza de ingrediente naturale si extracte bio. Asa ca, indiferent ca vorbim despre insecticide, repelenti sau fungicide, toate acestea sunt realizate numai din ingrediente naturale cum ar fi extracte din Cupru, plante si produse naturale care elimina sau tin deoparte daunatatorii.
Solutii si produse bio dar si cu extracte naturale pentru o agricultura sanatoasa
Categoria de fungicide cu Oxizi de Cupru si Cupru sunt foarte populari, iar asa cum este si in cazul produsului Fanguran, datorita compozitiei axate pe Cupru, acest fungicid actioneaza prin contact, asadar vorbim despre o eficienta sporita chiar si in cazurile in care vorbim despre temperaturi de peste 20o Celsius, moment in care multe alte produse devin ineficiente. Conform producatorului, o alta indicatie de utilizare in cazul produsului Fanguran O50Wpeste si in cazul instalarii diferitelor boli ca urmare a folosirii pentru o perioada mai lunga de timp a altor produse de tratament sau agro-chimice.
Cuprul este un metal folosit la scara larga si in agricultura, insa evident, nu vorbim despre cu o stare pura a metalului, oxizii de cupru sunt minerale usor-absorbite de catre plante alaturi si de alte minerale metalice. Astfel, organismele verzi folosesc aceste minerale si pentru a-si imbunatatii aportul de saruri dar, de asemenea, acest metal este regasit sub forma de oxizi si saruri in produsele agro-chimice de tratare si combatere a multor boli si agenti daunatori.
Pe de alta parte, Sulful este de asemenea o substanta activa foarte eficienta in eliminarea agentilor fungici. Cosavet 80DF spre exemplu este un fungicid pe ce contine 80% Sulf in stare minerala si de saruri. Aceasta solutie este sub forma de granule, acestea fiind formate din nano-particule de sulf si saruri ce sunt absorbite de catre planta foarte bine. Astfel, produsul adera in mod optim la suprafata frunzelor asigurand prin gradul foarte mare de absorbtie o eficienta maxima a tratamentului.
Solutii ce actioneaza atat ca nutrient, cat si pentru protejarea culturilor
Ei bine, trecand de la subcategoria de fungicide la cea de tratamente insecticide si repelente Bio si cu extracte naturale, Microvigor este o linie de produse ce ofera protectie totala impotriva mai multor agenti daunatori. Insecticidele sunt esentiale pentru orice tip de recolta, acestea avand rolul de a elimina daunatorii. Spre deosebire de alte solutii, cele naturale nu contin agenti chimici agresivi, ci sunt axate in jurul ingredientelor si a extractelor naturale. Vorbim in acest sens de uleiuri si extracte naturale. Printre ingredientele active putem enumera uleiurile si extractele de rapita, citrice, uleiuri vegetale din mai multe tipuri de extracte, dar si Siliciu, Potasiu, Bor, si nu numai. Aceste solutii sunt utilizabile si pe post de ingrasamant foliar (ce este absorbit prin intermediul frunzelor) deoarece compozitia produselor asigura aportul necesar de minerale, saruri si nutrienti de care organismul plantei are nevoie.
Asadar, vorbim despre o gama de produse ce nu ar trebui sa lipseasca din stocul nici unui cultivator, fie ca vorbim de gradinari mici sau mari sau despre cei ce doresc sa ofere clientilor lor produse Bio. Pesticide A-Z va ofera toate solutiile necesare unei agriculturi Bio, sanatoase si profitabile. Pentru a afla toate detaliile, expertii nostri pot fi contactati prin intermediul meniului de “Contact” al site-ului nostru.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.