Product Description
Importanta borului pentru culturile horticole si de cereale :
– este esenţial pentru formarea peretelui celular ( formarea de pectină şi lignină ) şi este un component al structurii peretelui celular
– este necesar pentru metabolizarea zahărului şi transportul zaharurilor
– este necesar pentru germinarea şi răsărirea plantelor cât mai uniformă
– este necesar pentru creşterea tubului de polen ( factor cheie pentru semninţe şi dezvoltarea normală a fructelor
– este necesar în combaterea căderii florilor şi implicit a frunzelor
Recomamdări: Aplicări multiple în timpul sezonului pentru creşterea productivităţii sau pentru rezolvarea deficienţelor de bor
Avantaje:
– are una dintre cele mai mari concentraţii de pe piaţă
– are o viteză foarte mare de dizolvare
– are un pH scăzut şi scade pH-ul apei în care se dizolvă
– îmbunătăţeşte stabilitatea amestecului de pesticide şi fertilizatori
– eficienţă maximă garantată pentru doza recomandată
– datorită compoziţiei sale, concentraţia mare de bor nu atacă frunzele
Cultura
|
Doză Kg / ha
|
Faza de aplicare
|
Rapiţă
|
2 – 4
|
Primul tratament în toamnă, al doilea tratament în primăvară până la înflorire
|
Cereale
|
2 – 4
|
Primul tratament în toamnă, al doilea tratament în primăvară până la înflorire
|
Legume de câmp
|
0.5 – 1.5
|
În primăvară după plantare
|
Legume de seră
|
1.5 – 2
|
În primăvară după plantare
|
Soia
|
2 – 4
|
Înainte de înflorit
|
Floarea – soarelui
|
2 – 4
|
Înainte de înflorit
|
Viţă de vie
|
1.5 – 3
|
În primăvară după apariţia frunzelor
|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.