Tratament Samanta

Home /
Home /

Orice planta, orice pom fructifer sau orice tip de leguma ia nastere sau fiinta de la o simpla samanta. Aceasta pentru a se putea dezvolta intr-o planta sau intr-un pom fructifer roditor are nevoie de toata atentia si grija pe care noi o putem oferi. Iar misiunea noastra, ca si furnizor de solutii performante pentru o agricultura performanta este cea de a oferi produse de cea mai inalta calitate, produse destinate tuturor etapelor de dezvoltare a plantelor, si implicit, ale unei culturi. Chiar daca vorbim despre o cultura de cereale, pomi fructiferi, vegetatie de pasunat sau legume, totul pleaca de la seminte si sol.
Solutii de tratament samanta pentru o recolta bogata si usor de intretinut
In acest sens, Pesticide A-Z vine sa ofere o serie completa de tratamente atat destinate eliminarii daunatorilor de orice fel (insecte, moluste, agenti fungicizi, etc.) dar si pentru optimizarea caracteristicilor oferite de catre, pamantul in care semintele sunt plantate, dar si a semintelor folosite pentru insamantarea terenului sau a solului arabil/cultivabil. Insa, pe langa faptul ca pamantul sau solul in care semintele sunt plantate poate fi tratat, produsele de tratament samanta sunt primordial necesare daca este sa vorbim despre o agricultura de performanta.
Daca este sa privim asupra structurii unei samante (si aici nu ne referim la sportul national de crapat seminte) aceasta este cea care da nastere unei plante, fie ca este vorba despre un arbore Seqvoia (copac ce poate ajunge la varste milenare dar si dimensiuni impresionante) sau despre superba rosie pe care ati cultivat-o chiar in propriul balcon.
Asadar, in domeniul agriculturii de performanta, sunt necesare diferite tratamente la nivel de seminte care vin sa asigure o serie de caracteristici optime culturii. Pe langa faptul ca in agricultura sunt folosite diferite solutii de tratament si imbunatatire a caracteristicilor solului, consideram ca folosirea unor tratamente aplicate direct la nivelul semintelor vine sa elimine o serie vasta de probleme si potentiale riscuri.
In acest sens, categoria de produse destinate tratamentului pentru seminte vine sa intampine cererea de solutii integrate pentru o agricultura de performanta dar si una sanatoasa. In genral, tratamentele pentru seminte vizeaza optimizarea absorbtiei de nutrienti la nivel celular dar si protejarea samantei fata de potentialii daunatori.
Cel mai mare dusman al semintelor proaspat plantate este sub forma agentilor daunatori, iar pentru a elimina acest risc, tratamentele la nivel de seminte vin sa formeze un strat protector ce tine la distanta dar si neutralizeaza orice tip de agent patogen si nu numai.
Pentru a putea vorbi despre o recolta sanatoasa, trebuie mai intai sa luam in calcul nivelul zero, sau mai bine zis, semintele. Acestea, chiar daca este sa vorbim despre cele oferite de catre noi sau alti furnizori, acestea au nevoie si de o anumita solutie de protectie impotriva daunatorilor.
Va oferim solutii complete pentru agricultura
Asadar, fie ca vorbim despre agricultura de masa (in cantitati mari) sau despre superbele rosii crescute in balcon sau curtea casei, folosirea unui tratament samanta este esentiala. Asta deoarece folosirea unei astfel de solutii ajuta in mod direct tanara planta in lupta cu diferitele boli vegetale dar si in lupta cu variati daunatori.
Pesticide A-Z este furnizorul dumneavoastra de solutii complete pentru o agricultura de performanta, indiferent daca ne referim la o recolta de cereale, legume, o plantatie de vita de vie, pomi fructiferi sau o zona de pasunat. Toate produsele, inclusiv cele din aceasta categorie sunt omologate si certificate, astfel putem oferi garantia calitatii dar si a sigurantei in utilizare a majoritatii dintre produsele prezentate.
Daca aveti nelamuriri sau pur si simplu doriti sa vorbiti cu un expert in produse de tratament samanta sau solutii de tratament agricol, expertii nostri va stau la dispozitie prin intermediul rubricii de “Contact” a site-ului nostru.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.