Insecticid tantari

Home /
Home /

Insecticidul pentru tantari: de ce sa investesti intr-un astfel de produs?

O data cu venirea primaverii, cand temperaturile cresc, iar ploile se intetesc, tantarii incep sa-si faca simtita prezenta, devenind problematici pentru tine, mai ales daca locuiesti la casa. Aceste insecte isi gasesc deseori culcusul in iarba, iar atunci cand calci pe gazon risti sa ridici tantarii si sa iti dauneze pielii.

Mai mult, insectele sunt daunatoare si pentru animale, motiv pentru care trebuie sa cauti o solutie practica prin care sa rezolvi aceasta problema. De exemplu, poti sa investesti intr-un insecticid tantari de calitate, ale carui rezultate sa apara imediat.
Insecticid tantari – ce este?

Pentru inceput, este important sa stii ca insecticidul special pentru combaterea tantarilor este un produs ce are capacitatea de a elimina insectele daunatoare sanatatii tale, dar si sanatatii animalelor pe care le ai in curte. Cu un spectru larg, insecticidul are o eficacitate sporita, dar si o fotostabilitate ridicata. Acest produs nu pateaza si nici nu lasa urme dupa aplicare. Mai mult, nu iti afecteaza gazonul. Il poti utiliza fara probleme in timpul dezinsectiilor sezoniere, mai ales ca acesta actioneaza inclusiv asupra furnicilor, a puricilor, dar si a mustelor, a viespiilor si a paianjenilor.

Cum sa aplici insecticidul in mod corect?

Atunci cand te hotarasti sa aplici tratamentul insecticidal, recomandat este sa porti un combinezon specific, datorita caruia sa te protejezi. Amesteca solutia chimica cu o cantitate optima de apa (conform indicatiilor de pe ambalaj) si stropeste apoi tot perimetrul unde te confrunti cu tantari cu ajutorul unei pompe de spate. Evita contactul erbicidului cu ochii, nasul sau gura, pentru a nu-ti dauna sanatatii.

Produse din care poti alege

Daca nu ai mai folosit niciodata pana acum insecticide, cu siguranta ai nevoie de cateva exemple in acest sens, pentru a-ti fi mai usor sa iei o decizie:

• insecticid profesional soc – efectele sunt vizibile in 2 etape diferite. Daca initial are loc o activitate excesiva la nivelul celulelor nervoase a tantarilor, cauzandu-le acestora hiperexcitabilitate si convulsii, mai apoi urmeaza etapa blocajului transmiterii impulsurilor. Treptat, insectele daunatoare mor si te poti bucura din nou de un spatiu sigur. Acest produs este obtinut cu ajutorul substantei active permethrin, care inhiba usor oxidarea piretroizilor in organismul insectelor;

• insecticid a carui substanta activa formeaza particule ce se lipesc de corpul tantarilor – din momentul in care aplici tratamentul insecticidal, acesta isi face efectul in doar 5 minute. Insectele daunatoare mor imediat, oferindu-ti astfel posibilitatea de a te bucura simplu si usor de un spatiu sigur. In momentul in care tantarii incearca sa inlature particulele de insecticid de pe ei, nu fac decat sa vina in contact cu si mai multa solutie. Pentru o utilizare corecta, folositi 20 de mililitri de solutie intr-un litru de apa;

• insecticid cu un spectru larg de actiune – daca iti doresti sa indepartezi mai multe tipuri de insecte daunatoare prin intermediul unui singur tratament, alege un produs datorita caruia poti sa elimini atat tantari, cat si capuse, termite, acarieni, paianjeni si furnici. De exemplu, pentru indepartarea tantarilor poti sa utilizezi 250 de mililitri de insecticid la 10 litri de apa.

De preferat este sa folosesti un insecticid tantari intr-o zi in care nu ploua si nu bate vantul, pentru ca solutia sa isi faca efectul cat mai repede. In acest sens, iti punem la dispozitie mai multe produse din care poti alege: toate sunt certificate oficial si iti ofera rezultate imediate, pentru a te putea bucura de timpul petrecut in aer liber fara probleme!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.