Insecticid pureci

Home /
Home /

Insecticid pentru pureci: ce este si ce trebuie sa stii despre utilizarea lui?

Purecii reprezinta paraziti care se hranesc exclusiv cu sange si care iti pot afecta viata din mai multe puncte de vedere. Aceste insecte afecteaza inclusiv animalele in blana carora se aseaza, producand o senzatie puternica de mancarime si de scarpinat intens.
Pentru a scapa de aceasta problema, ai la dispozitie posibilitatea de a investi intr-un insecticid pureci de calitate. O astfel de solutie iti este la indemana mai ales daca locuiesti la casa si ai imprejurul locuintei vegetatie.

Insecticid pureci – cand este recomandat sa-l utilizezi?

Indicat este sa folosesti insecticidul de pureci numai atunci cand observi aceste insecte in proximitatea locuintei tale sau pe animalele tale. Acest produs este realizat astfel incat sa elimine daunatorii intr-un timp foarte scurt datorita ingredientelor chimice pe care le contine. In acelasi timp, este bine sa stii ca insecticidul nu trebuie aplicat niciodata preventiv.

Ce sunt si cand apar purecii?

Purecii sunt unii dintre cei mai populari daunatori pe care ii poti intalniti. Aceste artropode au capacitatea de a parazita atat organismele umane, cat si pe cele animale. Daunatorii au corpuri ce variaza de la 1,5 milimetri pana la 5 milimetri, avand o forma aplatizata. Maronii sau rosiatici, purecii sunt, de cele mai multe ori, greu de reperat, mai ales ca se misca extrem de repede atunci cand detecteaza schimbari in jurul lor.
Inmultirea purecilor se desfasoara pe parcursul intregului an si intr-un ritm foarte alert. De aceea, este important sa ii extermini cat de repede cu putinta atunci cand ii observi.

Cum sa aplici eficient insecticidul?

Daca te intrebi cum sa aplici in mod corect si eficient insecticidul, atunci este bine sa stii ca trebuie sa ridici toate obiectele din zona in care urmeaza sa elimini purecii, indiferent daca este vorba despre obiectele de mobilier din gradina sau despre obiectele din casa. Mai apoi, pulverizeaza solutia cu ajutorul unei pompe speciale de mana sau de spate, acoperind uniform intreaga suprafata.

Ce produse ai la dispozitie?

Gama de produse cu ajutorul carora poti sa indepartezi repede si usor purecii este una extrem de variata. Asta inseamna ca te poti orienta spre una dintre urmatoarele variante:

• insecticid cu deltametrin – disponibil sub forma de particule, acest produs este recomandat atat pentru eliminarea purecilor, cat si a plosnitelor. Insecticidul are o formula unica si este caracterizat de o remanenta de pana la 30 de zile;

• insecticid cu efect rapid – daca vrei sa scapi imediat de purecii daunatori, alege un produs a carui efecte sa fie letale imediat dupa aplicare. Activitatea biocida de lunga durata este esentiala in acest caz. Citeste descrierea produsului pentru a sti cum sa-l aplici corect;

• insecticid special pentru exterior – printre produsele din care poti sa alegi se numara si insecticidele speciale pentru exterior. In privinta acestora, trebuie sa stii ca cel mai bine este sa le aplici in urmatoarele intervale orare: 20:00 – 22:00 sau 07:00 – 09:00.

Imediat ce observi pureci in locuinta personala sau imprejurul acesteia, investesteste intr-un produs care sa te ajute sa te bucuri din nou de un ambient curat si sanatos. Inainte de a alege un insecticid pureci, recomandat este sa citesti descrierea produselor pe care le ai la dispozitie. Mai apoi, aplica-le in functie de indicatiile de pe ambalaj si elimini astfel elementele daunatoare in cel mai scurt timp posibil. Purecii sunt periculosi pentru sanatatea ta, dar si pentru cea a animalelor tale de companie: ia masuri din timp!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.