Igiena si sanatate publica

Home / Produs
Home / Produs

Intr-o societate moderna si cu anumite standarde, existenta daunatorilor sau mai bine zis, a animalelor ce pot crea neplaceri de la cele mai mici, pana la probleme foarte grave. Printre acesti daunatori, cei mai comuni sunt rozatoarele ca sobolanii si soarecii. Acestia nu numai ca sunt o prezenta neplacuta pentru majoritatea, dar pot raspandi boli foarte grave cum ar fi ciuma, intoxicatii alimentare acute (cu Salmonela in special), febra, dar si multe alte afectiuni. Atentie, unele dintre acestea pot duce chiar si la deces daca nu se intervine.
Solutii complete de igiena si sanatate publica
Ei bine, Pesticide A-Z este aici pentru a va oferi solutii complete, eficiente si sigure de igiena si sanatate publica. In aceasta categori va prezentam o serie de produse pentru controlarea dar si eliminarea daunatorilor din zone deschise, inchise, private sau publice. Evident, pe langa produse de tipul raticid, aici veti putea gasi si solutii insecticide si de desinfectie.
Raticidele prezentate in categoria noastra de produse intitulata “Igiena si Sanatate Publica” sunt de mai multe feluri, asta si pentru a veni in intampinarea cererii de diversitate. Rozatoarele pot crea multe probleme, asa cum am zis si mai sus, insa datorita acestor solutii veti putea scapa de probleme intr-un mod elegant, eficient, curat si mai ales, sigur.
Inainte de a vorbi despre fiecare tip de produs in parte, trebuie sa spunem ca toate produsele din aceasta categorie prezinta un potential toxic datorita compozitiei si a substantelor folosite. Asadar, atat depozitarea cat si manevrarea acestor produse se vor face respectand toate normele de siguranta prevazute pe ambalaj dar si in documentatia ce insoteste fiecare produs in parte.
Raticidele sunt solutii de eliminare a rozatoarelor, in special fiind vizati sobolanii si soarecii. Aceste solutii sunt de mai multe tipuri, insa cele mai populare, si pe care le gasiti aici, sunt de tipul “Bait” sau momeala. Practic vorbim despre diferite tipuri de hrana ce este infestata cu o substanta activa ce elimina rozatoarele. Ca si momeala poate fi folosit grau, peleti, dar si granule din cereale care emana un miros ce atrage rozatoarele. Inafara de acest gen de raticid, pastele sunt de asemenea o solutie perfecta deoarece compusul ajunge sa fie transportat si in adapostul coloniei de sobolani spre exemplu, Asadar, vorbim si despre o solutie completa ce nu numai ca elimina sobolanul sau soarecele infestat, ci poate neutraliza si colonia.
Insecticide eficiente si sigure
Insecticidele sunt de asemenea niste produse aflate la mare cautare in categoria noastra de solutii pentru igiena si sanatate publica. De la gandaci de bucatarie, pana la zburatoare, majoritatea insectelor pot fi purtatoare de boli si microbi foarte periculoase. Incepand cu Boala Lyme, Boala Somnului, Febra Hemoragica, Tifos, dar si multe altele. Ca si in cazul afectiunilor si a microbilor transmise de catre sobolani, si aici trebuie sa mentionam faptul ca unele afectiuni pot fi letale daca nu sunt luate masuri in cel mai scurt timp de la aparitia primelor simptome.
Solutiile impotriva insectelor actioneaza prin intermediul substantelor active care fie neutralizeaza pe loc insecta, fie, asa cum este cazul insecticidelor cu neuro-toxina, insecta este in incapacitate de a misca, urmand ca aceasta sa fie neutralizata intr-un timp destul de scurt. Vorbim aici de o actiune ce se desfasoara in etape, neuro-toxina, caderea sistemului nervos si neutralizare. Aceste lucruri se intampla intr-un timp de pana la cateva minute. Evident, trebuie mentionat faptul ca aceste produse sunt toxice, asadar, manevrarea, lucrul dar si depozitarea acestora se vor face pastrand indicatiile de siguranta.
Produsele de igiena sunt necesare cam in orice locuinta si in orice loc, asadar, noi va propunem o paleta completa de solutii ce implica atat eliminarea rozatoarelor, a insectelor dar si de igiena. Sunteti invitati sa vizualizati toate produsele propuse in aceasta categorie, iar pentru nelamuriri si intrebari, echipa noastra de experti va sta la dispozitie.

Page :

Page :
x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.